Nye blogg.no og endringer

Publiseringsplattformen blogg.no har den siste tiden fått nytt utseende og har gjennomgått en rekke forandringer ettersom man har gått for en annen publiseringsløsning enn før.  Endringene har gjort at alt av tidligere artikler, innlegg og filmanmeldelser mm her på Filmhjerte.blogg.no har endret utseende da de automatisk har blitt flyttet inn i den nye versjonen, så de kan derfor se litt merkelige ut, med strekk i bilder, oppblåste bilder, uskarpe bilder, noen ord som har blitt delt, formateringer som nå ser rare ut og muligens noe tekst som er borte o.l. (Forhåndsvisningen av denne bloggposten så heller ikke ut til å være helt i vater…).

Disse tingene får jeg ikke gjort noe med (og om jeg kan det, så vet jeg ikke hvordan og gidder heller ikke gå gjennom en haug gamle poster for å redigere), så vi får leve med endringene. Kommentarfeltene er fortsatt åpne, så hvis noe ser helt borti natta ut er det bare å kommentere eller spørre, hvis noe ser uklart ut.

Kontrollpanelet bak bloggen har også blitt helt nytt, med mange funksjoner som er blitt fjernet, og sikkert noe nytt lagt til, så da får vi se hvordan dette blir seende ut fremover.

Filmhjerte.blogg.no fortsetter iallefall videre og prøver seg litt fram med det nye opplegget litt etter litt. Forhåpentligvis har dere som bruker å besøke bloggen tålmodighet og forståelse for at det tar tid å venne seg til endringene man har fått tredd nedover ørene 😉

Snakkes 😉

Lars

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg