“Skjelvet”-traileren klar – se Oslo jevnes med jorden!

Den første traileren til høstens store påkostede norske naturkatastrofefilm lover massive ødeleggelser.

Allerede før jul ble de første små smakebitene sluppet, men nå er altså den første traileren ute. Avslører den for mye? Her ser vi altså et av Oslos signaturbygg og landemerker, postgirobygget, ramle sammen, og da er vel lista lagt. Jeg syns de første klippene lover bra 😉
Velvel, 31. august er det iallefall premiere på “Skjelvet” med Kristofer Joner og Ane Dahl Torp i hovedrollene. For få år siden overlevde de to “Bølgen” i Geiranger, og jammen havner de midt opp i det største jordskjelvet kontinentet har sett i manns minne når hovedstaden rammes av et massivt og oppslukende jordskjelv.

Filmen er altså oppfølgeren til gigasuksessen “Bølgen” fra 2015, og har ordinær norsk kinopremiere 31. august. Imidlertid er aller første sjanse for å se filmen på filmfestivalen i Haugesund som starter 19. august, der “Skjelvet” er åpningsfilm.

Med “Skjelvet”  får vi altså hovedstaden lagt i grus og jevnet med jorden, mens “Bølgen” skylte vekk Geiranger. Hvilke nye naturkatastrofer kan filmskaperne blåse ut over Norge? 😉 Eller blir dette den siste?

Noen tanker om “Skjelvet”? Rop ut i kommentarfeltet…

Kos dere med traileren 😉

#filmhjerte #filmsnakk #film #filmer #skjelvet #fantefilm #filmtips

1 kommentar
  1. Faktisk litt skeptisk til den her, men får likevel håpe at den tilfører sjangeren noe nytt. Jeg tropper sikkert opp på kino for å se den. Neste katastrofe kan f.eks. være nedslag av en svær meteor, for vulkanutbrudd på det norske fastlandet er vel utenkelig?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg