Filmhjertes julekalender – Luke 18 – Filmtips hos Viaplay i desember

Den attende luken handler om tips til nytt og gammelt å se hos Viaplay nå i desember.

Og siden det er jul er lista over tips litt inspirert av den nært foreståendeb høytiden, samt med noen nyheter hos Viaplay i desember.


LA LA LAND

Se årets mest omtalte musikal, som mikser drømmer, dramakomikk, romanse og klassisk musikal. Resultatet ble ganske så severdig og trivelig.

Emma Stone og Ryan Gosling i hovedrollene er meget gode, og filmen er en fargerik opplevelse med musikk som kanskje sniker seg inn på hjernen?

 


THE REVENANT

Vel, vel, vel. The Revenant er ikke en spesielt god film etter min mening, men heller ikke så dårlig at den ikke bør sees. Den bør tvert imot absolutt sees, da dette er filmen som omsider gav Leonardo DiCaprio den Oscar-statuetten han burde fått for lenge siden.

Også er det jo scenen med bjørnen da.

 


NÅ ER DET JUL…. IGJEN

USA, 1994.

Komikk og juleforviklinger med Tim Allen i hovedrollen.

 

 


A CHRISTMAS CAROL

Dramafilm/familiefilm fra USA, 2009.

Ebenezer Scrooge er en ussel, gammel mann som får selskap av tre julespøkelser fra fortid, nåtid og fremtid. Spøkelsene tar gamle Scrooge med på en tankevekkende reise som avslører sannheter han ikke ønsker å innse.

 


ALMOST CHRISTMAS

Komedie fra 2016, med Danny Glover i hovedrollen.

Den pensjonerte bilmekanikeren Walter mistet sin kone for et år siden. Nå som julehøytiden nærmer seg, inviterer han de fire voksne barna og resten av familien til å feire jul i huset. Men Walter vet at det vil være et julemirakel om døtrene og sønnene overlever under samme tak.

 


SOUTH PARK

Sesong 21 av animasjonssuksessen! Alle de 20 andre sesongene kan også sees hos Viaplay.

Foto: Viaplay


Et drøyt håndfulle andre nyere filmer fra 2015/2016 som kan sees hos Viaplay er ARRIVAL, JOY, MODERNE KVINNER, JEG DANIEL BLAKE, FIFTY SHADES OF GREY og FIFTY SHADES DARKER, JACKIE, THE LOBSTER, BRIDGE OF SPIES, ANGRY BIRDS FILMEN, DEEPWATER HORIZON, JOHN WICK 2 og OFFICE CHRISTMAS PARTY (ikke alle disse jeg har sett eller anbefaler, men andre kan jo finne f eks Off.Chr.Party morsom selv om jeg syns den lukter gammelt fyll ;p).

#film #filmhjerte #filmtips #julekalender #viaplay

Christmas background with ornament garland | designed by Qvectors / vexels.com
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg