Snart ser du Filmhjerte på TV!

Filmbloggen blir TV-program!

Store nyheter på gang for Filmhjerte.blogg.no, som senere i år blir en sentral del i nytt program på TV!

Rød skrift: Oppdatert 1. april, 23:38: Årets lille aprilspøk her på bloggen ble denne saken, desverre var det altså bare tøys og aprilsnarr får man vel si 😉

Etter at filmbloggen utelukkende har vært drevet som et hobbyprosjekt slo det ned som en gedigen overraskelse da en av landets største TV-kanaler tok kontakt for noen få dager siden. Kanalen skal i 2016 starte opp egenproduserte filmsnakk-programmer, og planlegger å kalle programmet sitt for nettopp Filmhjerte, med undertegnede som del av showet!

I samtalen med kanalens representanter, hvorav den ene forøvrig er et rimelig velkjent navn innen norsk film og TV og som også blir sentral i Filmhjerte-sendingene, kom det frem at redaksjonen som jobber med programkonseptet i lengre tid har fulgt filmbloggen og latt seg imponere blant annet av miksen av den folkelige, kritiske, saklige, fordypende, spøkefulle og lett humoristiske tilnærmingen til filmanalyser og filmsnakk. Da redaksjonen har gjort researchen sin grundig kunne de fortelle at de også har sett diverse videoinnslag på YouTube fra tiden undertegnede lagde fotballinnslag, dermed mener de at jeg passer på Tv. Torsdag var undertegnede også i møte med en av prosjektets ledere som hadde tatt turen nordover.

Avtalen medfører at kanalen blir sponsor av filmbloggen, som på grunn av dette iløpet av året flyttes over til TV-kanalens nettdomener, noe som trolig vil føre til en kolossal vekst i lesertall, og utgjøre minst en heldagsjobb å drifte. Bloggen blir nemlig TV-programmets offisielle “hjemmeside”. Jeg blir dermed “proffesjonell” og lønnet filmblogger!

Undertegnede blir selvsagt ikke programleder for Filmhjerte, den jobben skal nok et noe mere kjent fjes få i oppgave, men som en del av avtalen har kanalen tilbudt meg et eget fast innslag som går under arbeidstittelen “Ukas filmhjerte” i det ukentlige programmet. Alle starter jo i det små, men nå er Gullruta innen rekkevidde… Programmet skal selvsagt ikke bare dreie seg om filmbloggen, men bloggen er en del av programkonseptet som skal gå i dybden på nye og gamle filmer, og som vil bli et spennende talkshow med filmsnakk, innslag, gjester og sprø påfunn.

Foreløpig er dette de opplysningene undertegnede har fått tillatelse fra den aktuelle kanalen til å slippe, men nå kan alle filmhjerter glede seg, Filmhjerte blir TV-show!

Blir du å se på det nye filmprogrammet? Legg gjerne igjen kommentarer i kommentarfeltet 🙂

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg