Komiserien Seinfeld gjør comeback!


Seinfeld, en av tidenes største komediesuksesser på TV, gjør comeback! Dette melder amerikansk media.

Dette er en gledens dag for alle Seinfeld-entusiaster. Nå er det nemlig klart at det skal produseres to nye Seinfeld-sesonger, med tilsammen 48 nye episoder.

Oppdatering: Dette var filmbloggens aprilsspøk! Saken ble publisert 1. april.

De aller fleste rollekarakterene og skuespillerene fra den suksessrike serien vender tilbake på skjermen, pluss noen nye figurer selvsagt. Hvem som er med er ikke endelig bestemt, da episodene ikke er spilt inn ennå, men det som imidlertid er 100 prosent fastslått er at Jerry, kramer, George, Elaine, Newman og flere av de gamle birollekarakterene gjør comeback.

Serien skal starte opptakene i løpet av høsten, og det er ventet at de nye Seinfeld-episodene er klare for TV i løpet av 2016, kanskje så tidlig som før jul i år, skrives det.

I følge Seinfeld sjøl har dette vært planlagt en god stund allerede, men man har lykkes å hemmeligholde prosjektet helt frem til nå.

Det er den amerikanske TV-giganten NBC som slapp denne nyheten – og Seinfeld-fans verden over kan nå juble!


OPPDATERING: DETTE VAR FILMHJERTES APRILSSPØK.


1 kommentar
  1. Tiden er vel inne nå til å “avsløre” aprilspøken 😉 Idag er det 1.april, og saken om Seinfeld var bloggens lille spøk. Om noen ble lurt vet jeg ikke, men dessverre er ihvertfall denne “nyheten” for god til å være sann.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg