Interessert i nye serier? Prøv HBO Nordic gratis nå

En av strømmetjenestene for nye og store TV-serier er HBO Nordic. Prøv tjenesten gratis i 14 dager!

Med en 14 dagers gratis prøveperiode, og deretter en lav pris på kun 79,- kroner pr måned og kritikerroste og populære tv-serier som Game of Thrones, True Detective, Girls, Sex and the City, True Blood, The Wire, The Sopranos og mye mer, har HBO Nordic et tilbud som appellerer til veldig mange serie- og filminteresserte. I tillegg til sitt brede utvalg av TV-serier har HBO Nordic også et hundretalls filmer i arkivet sitt.

Følg linken under eller klikk HER for å tegne abonnement hos HBO Nordic, og du er sikret mye underholdning fremover. For de første 14 dagene får nye kunder prøve tjenestene for kr 0,-. Velger du å fortsette abonnementet etter dette koster det kun 79,- pr måned.

KLIKK HER FOR Å PRØVE HBO NORDIC GRATIS I 14 DAGER

 

HBO Nordic har selvfølgelig norske tekster på seriene og filmene du ser, og de har et bredt utvalg av nye populære serier. De aller nyeste filmene får du nok ikke hos HBO, men de har like fullt en god del filmer også. Jeg skal senere sjekke ut litt av filmutvalget deres, men når det gjelder serier har de et stort utvalg i en rekke ulike sjangere.

Særlig Game of Thrones og True Detectives er kritikerroste serier som er blant dagens aller største serier. Du finner også populære serier som Californication, Band of Brothers, Dexter, Curb Your Entusiasm, Luther, Oz, The 4400, Twin Peaks, og mange, mange flere.

Her er noen av storseriene du med noen få klikk kan se hos HBO Nordic.

Fantasyserien Game of Thrones har til nå 4 sesonger.

The Newsroom følger hverdagen i en fiktiv nyhetsredaksjon hos et kabelselskap. I hovedrollen finner vi Jeff Daniels som nyhetsanker. Det ble produsert 3 sesonger fra 2012-2014 på tilsammen 25 episoder.

Se fantastiske Steve Buscemi i denne serien med handling fra 1920- og -30-tallets USA, da den såkalte forbudstiden pågikk.
Boardwalk Empire handler om politikeren og spritsmugleren Enoch «Nucky» Thompson (Buscemi) som kontrollerer Atlantic City i New Jersey under forbudstiden

True Detectives er en av fjorårets mest omtalte krimserier. I 1995 etterforsket Louisiana-detektivene Marty Hart (Woody Harrelson) og Rust Cohle (Matthew McConaughey) et makabert drap utført av en forstyrret drapsmann. Etter et lignende drap i 2012 blir den gamle saken gjenåpnet.

Du kan også se ALLE de 12 filmene hos HBO Nordic som er laget med VARG VEUM. Filmene er frittstående, men man har kanskje bedre utbytte om man ser de i “kronologisk rekkefølge”, for å bedre se utviklingen hos karakterene og forholdet dem imellom. Varg Veum er helt klart min norske krimfavoritt, og en filmserie jeg både elsker og anbefaler på det varmeste. Trond Espen Seim er virkelig Veum, uansett hva enkelte sure bergensere måtte mene om dialekten hans 😉 Dessuten ligger vakre Bergen der som et fantastisk bakteppe for mye av handlingen i filmserien, som selvsagt er basert på Gunnar Staalesens glimrende krimbøker om Veum.

Se den strålende og spennende britiske krimserien Luther, en serie jeg anbefaler alle krimelskere å få med seg.
Londons bakteppe og en alldeles glimrende Idris Elba i rollen som etterforsker på kant med loven er helt klart verdt å sjekke ut. Dette er en av mine favorittkrimserier de siste årene. Bare så synd at det ble laget så få episoder, for Elba i rollen som Luther skulle jeg gjerne sett mere av.

Vampyrer og blod! True Blood er kanskje ikke serien for de med dårlig mage? 😉

The Affair er en av de nyeste seriene, denne drama/mystery-serien fra USA, med Ruth Wilson (bl.a. kjent fra Luther) og Dominic West hadde premiere så sent som i oktober 2014. Serien vant Golden Globe-pris i år for beste dramaserie på TV, Wilson fikk Golden Globe som beste kvinnelige skuespiller i TV-drama, og West var nominert i kategorien beste mannlige skuespiller i TV-drama.

 

√ Dette innlegget inneholder affiliatelinker.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg