10 tips til filmer å se hos Viaplay

10 filmtips fra Viaplay.

Strømmetjenesten Viaplay har i likhet med Netflix en god del filmer og serier, så jeg har igjen tatt turen innom for å sjekke om noe av interesse har dukket opp siden forrige gang det var en bloggpost om Viaplay her på filmhjerte 😉 Hvilken tjeneste som er den beste av de to kan man sikkert diskutere lenge, men når det gjelder film så er nok førstnevnte mere aktuell enn Netflix, med nyere filmer.

Personlig har jeg likevel erfart en del strømmeproblemer hos Viaplay med hakking og ustabil avspilling, som jeg ikke har opplevd hos Netflix, men har du strøken nett-tilgang bør ikke det være et problem. Forøvrig koster Viaplay 99 kroner i måneden, noe som er 20 spenn dyrere enn Netflix sin rimeligste pakke.

Her er iallefall 10 filmtips fra Viaplay.no, med litt av hvert innen action, thriller, krim, spenning, drama og animasjon.

Disse filmene er i skrivende stund (18. april 2017) tilgjengelig på Viaplay.

MONEY MONSTER (USA, 2016)

Rimelig ny film fra ifjor, med Julia Roberts og George Clooney, om en finans-TV-vert som sammen med en produsent jobber med å avsløre en konspirasjon.

 

FLASKEPOST FRA P (Danmark, 2016)

Liker du dansk krim, og særlig “avdeling Q”-bøkene fra Jussi Adler-Olsen bør du se denne filmen, som er en ganske underholdende og fartsfull thriller med politijakt på en sadistisk galning. Flaskepost fra P er også fra 2016. I likhet med de foregående filmene i serien (avsluttende handling i hver film) er også denne noe voldelig, men likevel spennende nok og severdig krim. To barn, et søskenpar, som har vokst opp i en religiøs menighet forsvinner plutselig, og en mystisk norsk pastor skaper uro. Med bl.a. Nikolaj Lie Kaas, Fares Fares og Pål Sverre Hagen.

 

GRIMSBY (UK, 2016)

Crazykomedie med lassevis av action, slapstick, rumpe- og underbuksehumor i beste Sasha Cohen-stil. Forvent en film blottet for estetikk, men derimot stappet full av sinnsyk vulgær og ofte gapskrattende humor! Av og til er det fint å bare hive seg nedpå med en helt tanketom film, og i så måte vil dette være et perfekt valg 😉

 

TRUMBO (USA, 2015)

Amerikansk biografisk drama. Bryan Cranston gjør en solid rolle som Dalton Trumbo, en manusforfatter i Hollywood på 40-tallet som havner i trøbbel og svartelistes på grunn av sitt politiske ståsted.

SPOTLIGHT (USA, 2015)

Drama fra 2015, som ble fjorårets Oscar-vinner for beste film. Den sanne historien om avisa Boston Globes Spotlight-redaksjon som i 2002 avslørte en massiv skandale i den katolske kirken, som hadde forsøkt å dekke over en rekke barneovergrep utført av prester. Mark Ruffalo, Michael Keaton, Rachel McAdams og Liev Schreiber har noen av de ledende rollene.

 

THE JUNGLE BOOK (USA, 2016)

Jungelboka fascinerer fortsatt. Fantasifull og eksellente dataanimerte dyr, som gjør at man nesten glemmer at de ikke er ekte 🙂  Fantastiske dyr, strålende spill av den lille guttungen, samt mye spenning og morro. Filmen fikk Oscar i år for beste visuelle effekter (spesialeffekter).

 

CAROL (USA/UK, 2015)

Ganske velspilt og bra romantisk drama med Cate Blanchett og Rooney Mara. Handlingen er lagt til New York i 1950-årene. Therese Belivet (Rooney Mara) jobber i et varehus på Manhattan, men drømmer om et bedre liv. En dag treffer hun en eldre og vakker kvinne, Carol Aird (Cate Blanchett), som går igjennom en bitter skilsmisse. De blir tiltrukket av hverandre, og innleder en kjærlighetsaffære, som viser seg å ha en høy pris (wikipedia).

 

ZOOTROPOLIS (USA, 2016)

Famile-animasjonsfilm fra Disney.

 

MUSTANG (Tyrkia, 2015)

Prisbelønnet og kritikerelsket tyrkisk/fransk drama fra 2015, som var Oscar-nominert i fjor for beste ikke-engelskspråklige film.

Fem søstre vokser opp i en liten landsby nord i Tyrkia, og har en ganske bekymringsfri og normal barndom. Men jentenes uskyldige lek med gutter på vei hjem fra skolen setter plutselig i gang et skred av restriksjoner og regler. Onkelen og bestemoren, som har ansvar for jentene, nærmest murer dem inne i huset i frykt for at de skal påføre familien skam. Fra sitt nye fengsel lengter de tilbake til friheten de hadde og pønsker ut planer for å slippe fri (Kilde: nfi.no).

 

THE LAST STAND (USA, 2013)

Krimthriller fra 2013 med en hardtslående Arnold Schwartzenegger som etter mange års fravær gjorde actionhelt-comeback med denne adrenalinpumperen, om en sheriff i den søvnige (fiktive) småbyen Sommerton Junction som får en diger dopliga med kurs mot byen å hanskes med. Verdens beste film er det ikke, men det er Arnold! 😀

 

#viaplay #film #filmer #filmtips #filmsnakk #filmhjerte #strømmefilm #movies

Legg gjerne igjen kommentarer om filmene, eller andre ting angående viaplay, innlegget osv.

Snx!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg