“Dette skjedde mens du sov”: The Truth is still out there – Ny sesong X-Files bekreftet!

Gillian Anderson and David Duchovny
at the Los Angeles Premiere of 'The X Files I want To Believe'. Graumans Chinese Theare, Hollywood, CA. 07-23-08/ImageCollect
X-Files returnerer med 10 nye episoder. David Duchovny, Gillian Anderson og serieskaper Chris Carter er med videre.

Natt til fredag norsk tid (eller skal jeg heller bruke frasen “dette skjedde mens du sov” som mediene elsker å spre om seg med?), kom nyhetene om at gigasuksessen X-Files i løpet av TV-sesongen 2017/18 returnerer med 10 nye episoder, bestilt av den amerikanske TV-kanalen FOX. Dette melder FOX selv på sine nettsider, samt at en rekke amerikanske medier, blant annet Variety, var raskt ute med å spre nyhetene.

De 9 originale sesongene som gikk fra 1993 til 2002 gjorde serien til en av de aller mest populære gjennom tidene, vi satt klistret til skjermen her til lands husker jeg, og i fjor gjorde spenningsserien et etterlengtet comeback med en 6 episoders event-serie, langt over et tiår etter at seriens til da siste episoder var sendt. Den kommende sesongen skal vistnok bygge videre fra der den forrige sluttet.

Episodene som kom i 2016 var langt fra så bra som jeg hadde håpet, men var en stor seersuksess, samtidig som jeg og mange med meg nok også skjønte og ønsket at en ny sesong vil komme. Nå oppfylles det ønsket. X-Files er tilbake på skjermen med flere paranormale mysterier for FBI-agentene Fox Mulder og Dana Scully, senest våren neste år.

FOX (TV-kanalen ja) har også sluppet den første teaser-artworken for den kommende sesongen.


Det er naturligvis for tidlig å si noe om hva den nye sesongen vil by på, men kanskje kan teaserbildet ovenfor gi noen pekepinner? Jeg syns nesten det hele ser litt religiøst ut? Får vi flere utenomjordiske vesener og farkoster? Hva tyder det sterke lyset midt på (det som ihvertfall ser ut som) Mulder og Scully på? 😉 Ser ikke hele grafikken også litt gammel ut? Blir det noe med handling tilbake i tid? Ikke aner jeg… Det er altså bare å smøre seg med konspirasjonsteorier og tålmodighet 😉


Foto: FOX (promobilde for sesongen) og ImageCollect / yayimages.com

#Xfiles #seriesnakk #filmhjerte #TVserier

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg